Acasa Contact Cauta in site  
 
 
Microchirurgie
Instrumentar si endoscopie
Sisteme video endoscopice
sisteme video compacte
camere video 1CCD
camere video HD
surse de lumina
videokimografie
Monitorizare nervi motori
Consumabile ORL
Accesorii electrochirurgie
 
     O solutie compacta si completa pentru ambulatorul de ORL este camera video endoscopica EC-CAM cu interfata USB ce se conecteaza direct la PC notebook / desktop fara a fi nevoie de o unitate de procesare video intermediara. Capul camerei video are 2 taste programabile, filtru anti-Moire pentru fibroscopie si posibilitatea detectarii automate a tipului de sursa de lumina utilizata iar driver-ul asociat permite vizualizarea si stocarea imaginilor endoscopice pe hard-disk.

In combinatie cu solutia software proprie CAMEX Endoview compatibila Windows®, calculatorul conectat la camera video EC-CAM se transforma intr-un centru de management al informatiilor despre pacienti, oferind utilizatorului posibilitatea crearii si gestionarii unei arhive digitale.

Datorita perfomantelor si flexibilitatii sale, camera video endoscopica EC-CAM este potrivita si pentru alte specialitati. Prin conectarea la un histeroscop - de diagnostic sau operator - ea poate fi utilizata cu succes in examinarile si interventiile minim invazive din ambulatorul de ginecologie.

mai multe detalii  Pentru examinarile endoscopice si interventiile minore din ambulator sursele de lumina LED compacte cu greutati intre 100 - 320 grame ofera o lumina de o intensitate si calitate exceptionale dublata de o durata de viata de pana la 50.000 ore. Datorita dimensiunilor reduse se obtine o economie importanta de spatiu iar in cazul solutiilor cu alimentare prin acumulatori si conectare directa la endoscop ergonomia si portabilitatea constituie avantaje suplimentare.

mai multe detalii  Dotata cu cea mai recenta tehnologie CCD camera video endoscopica 1150 reduce substantial cerintele tehnice pentru sursa de lumina. Capul camerei video integreaza un procesor digital pe 10-bit, iar filtru anti-Moire pentru fibroscopie, unitatea de procesare video compacta si raportul excelent pret-performanta fac din camera video 1150 o solutie ideala pentru examinarile endoscopice din ambulatorul de ORL.

O alta varianta compacta si economica este sistemul video endoscopic TWINcam ce combina in acelasi echipament o camera video 1CCD si o sursa de lumina LED. Cele 2 taste programabile de pe capul camerei video, filtru anti-Moire pentru fibroscopie, temperatura culorii sursei de lumina LED de 4.500°K si intensitate comparabila surselor 150 Watt Halogen fac din TWINcam o solutie optima atat in examinarile endoscopice cat si in interventiile chirurgicale minore cu endoscoape rigide sau flexibile.

mai multe detalii  Cu un raport pret-performanta atractiv, camera video endoscopica 1156 are utilizare universala. Filtrul anti-Moire integrat este destinat fibroscopiilor din ambulatorul de ORL iar cele 3 taste de comandă programabile de pe capul camerei video, cele 6 profile de utilizator diferite precum si optiunea HD la rezolutie maxima de 1920 x 1200 pixeli cu conexiune DVI o recomanda pentru procedurile chirurgicale minim invazive din sala de operatii ORL.

O solutie avansata de camera video endoscopica 1CCD o reprezinta HI-CAM AEC (Auto-Endo-Camera) ce ofera posibilitatea controlului inteligent cu optimizare automata a calitatii imaginii in funcţie de diversi factori. Interfata USB si solutia dedicata software CAMEX Endoview permit transferul de imagini & video catre PC, stocarea si arhivarea acestora precum si funcţii de baza pentru editare, creare si gestiune baza de date pacienti, export date in alte aplicatii.

mai multe detalii  In procedurile de chirurgie endoscopica, performantele superioare oferite de camera video endoscopica HD6688 sunt de un real ajutor chirurgilor. Prevazuta cu scanare progresiva nativa HDTV 1080p, senzori 3 x 1/3" CCD, format imagine 16:9 la rezolutie “full” HD 1920 x 1080 pixeli, camera video HD6688 asigura cea mai clara imagine posibila, chiar si cele mai fine structuri anatomice fiind vizibile. In plus, tehnologia "5D Action" integrata in capul camerei video prezinta o flexibilitate operationala maxima, utilizatorul fiind capabil sa controleze pana la 10 functii programabile cu o singura tasta tip “joystick”.

mai multe detalii  


 
Destinata sa inlocuiasca sursele de lumina 150Watt / 250Watt Halogen, sursa de lumina endoscopica LED 7100 ofera o eficienta maxima prin durata de viata de peste 50.000 ore a modulului de iluminare, eliminand costurile generate de inlocuirea repetata a becurilor. Cu o temperatura a culorii de 6.000°K si un nivel redus al zgomotului, sursa LED 7100 ofera doua moduri de reglare a intensitatii luminoase: manual sau automat, prin analiza semnalului video.

Pentru aplicatiile endoscopice pretentioase cum sunt cele HD sau stroboscopice se recomanda sursa de lumina XENON 7300. Becul Xenon de 300Watt emite o lumina stabilizata, fara fluctuatii, cu o temperatura de 6.000°K si are o durata de viata cu pana la 30% mai mare decat variantele traditionale. Intensitatea luminoasa poate fi reglata digital prin tastele de pe panoul frontal.

mai multe detalii  Complementara stroboscopiei si laringoscopiei clasice, videokimografia este o metoda de studiere a vibratiilor corzilor vocale folosind fotografia digitala ultrarapida. Ea constituie o abordare moderna a disfoniilor, in special acolo unde abordarile traditionale nu pot oferi suficiente informatii privind cauza si dimensiunea anumitor afectiuni ale corzilor vocale. Acest tip de echipament este important pentru specialistii foniatri si poate fi utilizat in diagnosticarea precoce a cancerului laringian. Bazat pe o arhitectura dual-CCD, sistemul videokimografic 2156 ofera simultan imagini kimografice si structurale la o viteza de 7200 linii pe secunda. Aceste imagini permit investigarea tuturor tipurilor de vibratii regulate sau neregulate ale corzilor vocale in vederea analizei patologiei miscarilor rapide si stabilirii de noi parametri pentru studiul vibratiilor neregulate.

mai multe detalii  
vezi si sectiunea
Instrumentar si endoscopie
Producatori