Acasa Contact Cauta in site  
 
 
Microchirurgie
Instrumentar si endoscopie
endoscopie rigida
endoscopie flexibila
instrumentar otologie
instrumentar sinusuri
instrumentar rinologie
instrumentar orofaringe
instrumentar laringe
instrumentar consultatii lampi frontale
Sisteme video endoscopice
Monitorizare nervi motori
Consumabile ORL
Accesorii electrochirurgie
 
     Endoscopie rigida ORL: gama completa de endoscoape rigide pentru otologie / sinusuri paranazale / laringe, inclusiv modele pentru sistemele video HD.

Pentru procedurile ESS complexe ce necesita utilizarea mai multor endoscoape cu unghiuri de vedere diferite se recomanda endoscopul rigid universal ARGUS cu directie de vizualizare variabila 10° - 100° si tija standard Ø4mm x 18cm cu rotatie 0° - 340° fata de ocular pentru o imagine panoramica. Astfel, cu un singur endoscop se poate observa intreaga anatomie rinosinusala. Endoscopul rigid ARGUS este confectionat din titan si este complet autoclavabil.

mai multe detalii  
Gama de endoscoape flexibile ORL include naso-faringo-laringo-fibroscoape clasice, cu sau fara canal de lucru, lungime de lucru max. 32cm si un diametru al capatului distal Ø2,8mm - Ø4,0mm. In functie de model, angulatia capatului distal este 125° / 130° in ambele sensuri.

Cu un diametru al capatului distal Ø3,2mm - Ø3,4mm si o angulatie 130° in sus / in jos, video-fibroscoapele au la baza cea mai recenta tehnologie CMOS “chip on the tip”. Sunt disponibile in 2 variante: cu iluminare LED integrata - elimina necesitatea unei sursei de lumina separate cu iluminare clasica externa - recomandata pentru examinarile stroboscopice.

mai multe detalii  Instrumentar pentru microchirurgie otologica: chirurgia urechii medii miringotomie mastoidectomie timpanoplastie stapedoplastie etc.

Pentru protectia instrumentelor delicate de microchirurgie otologica pe durata transportului si a sterilizarii este disponibila o gama larga de casete metalice cu suporturi din silicon pentru fixarea sigura a instrumentelor.

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgia endoscopica rinosinusala (FESS) in toate zonele: sinus maxilar sinus etmoid sinus sfenoid sinus frontal.

Ca alternativa la FESS in anumite situatii, sistemul LENIO®flex reprezinta o solutie minim invaziva pentru tratamentul rinosinuzitelor cronice. Prin introducerea sub control endoscopic a unui cateter prevazut cu un mic balon si dilatarea controlata a acestuia se produc microfracturi ce permeabilizeaza rapid si eficient ostiumurile blocate, restabilind astfel drenajul si ventilatia normală a sinusurilor. Fiind lipsita de disconfortul asociat metodelor chirurgicale si avand avantajul prezervarii integritatii mucoaselor, solutia LENIO®flex poate fi aplicata ca tratament primar sau secundar, simplu sau in combinatie cu alte proceduri, in urmatoarele zone: sinus maxilar sinus frontal sinus sfenoid.

mai multe detalii  
Instrumentar pentru chirurgie rinologica: sept nazal rinoplastie.

In plus fata de instrumentele de rinoplastie conventionale, gama “high-end” NT Rhinoplasty este fabricata conform celor mai inalte standarde de calitate si precizie. Pentru a indica acest lucru instrumentele NT Rhinoplasty sunt finisate prin aplicarea unui strat aurit din nitrit de titan (Golden Titanium Nitride).

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie orofaringe: adenoidectomie tonsilectomie chirurgia canalelor glandelor salivare.

Cu o lungime a tijei de lucru de 12cm, diametru exterior Ø0,9mm - Ø1,4mm si canale de lucru / irigare integrate, microendoscoapele pentru sialoendoscopie sunt special proiectate pentru utilizarea in procedurile de diagnostic si tratament din patologia canalelor salivare.

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie laringiana: microlaringoscopie suspendata traheostomie chirurgie cervicala.

Retractorul laringian LARS (Larynx Advanced Retractor System) reprezinta o solutie modulara proiectata special pentru obtinerea unui acces transoral cat mai usor la tumorile localizate in cavitatea orala, orofaringe, hipofaringe, laringe si esofagul superior. De asemenea, datorita formei anatomice deschise a cadrului, a flexibilitatii si mobilitatii gamei de accesorii (lame), manevrabilitatea instrumentelor este considerabil mai buna. In comparatie cu tuburile laringoscop conventionale, sistemul LARS ofera o vizibilitate superioara a regiunilor anatomice de interes, fiind solutia ideala pentru chirurgia robotica / TORS (TransOral Robotic Surgery) sau chirurgia LASER transorala.

mai multe detalii  
Pentru procedurile de consultatie sau chirurgicale exista o gama larga de lampi frontale in diferite variante constructive: CLAR independente cu LED cu iluminare prin fibra optica si sursa de lumina externa.

Gama de instrumentar de consultatie OfficeLine este conceputa special pentru conditiile din ambulatorul de ORL. Desi nu sunt destinate procedurilor chirurgicale, instrumentele metalice OfficeLine sunt testate conform standardelor germane si ofera un nivel al calitatii adecvat la un pret mai atractiv decat variantele din gama standard.

mai multe detalii  
vezi si sectiunea
Sisteme Video Endoscopice
Producatori