Acasa Contact Cauta in site  
 
 
microchirurgie ORL
Neurochirurgie
instrumentar si endoscopie
endoscopie rigida si flexibila
instrumentar otologie
instrumentar sinusuri
instrumentar rinologie
instrumentar orofaringe
instrumentar laringe
lampi frontale
sisteme video endoscopice
monitorizare nervi motori
consumabile ORL
 
     Endoscopie rigida ORL: gama completa deendoscoape rigide pentru otologie / sinusuriparanazale / laringe, inclusiv modele pentru sistemelevideo Full HD.

Gama de endoscoape flexibile ORL include nasofaringo-laringo-fibroscoape clasice, cu sau fara canalde lucru, lungime de lucru max. 32cm si un diametrual capatului distal Ø2,8mm - Ø4,0mm. In functie demodel, angulatia capatului distal este 125° / 130° inambele sensuri.

mai multe detalii  
Instrumentar pentru microchirurgie otologica: chirurgia urechii medii miringotomie mastoidectomie timpanoplastie stapedoplastie etc.

Pentru protectia instrumentelor delicate de microchirurgie otologica pe durata transportului si a sterilizarii este disponibila o gama larga de casete metalice cu suporturi din silicon pentru fixarea sigura a instrumentelor.

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgia endoscopica rinosinusala (FESS) in toate zonele: sinus maxilar sinus etmoid sinus sfenoid sinus frontal.

Pentru a facilita curtarea eficienta, gama SLIDE depense tip Blakesley prezinta un design inovativ semidetasabil al componentelor principale.

mai multe detalii  
Instrumentar pentru chirurgie rinologica: sept nazal rinoplastie.

In plus fata de instrumentele de rinoplastie conventionale, gama “high-end” NT Rhinoplasty este fabricata conform celor mai inalte standarde de calitate si precizie. Pentru a indica acest lucru instrumentele NT Rhinoplasty sunt finisate prin aplicarea unui strat aurit din nitrit de titan (Golden Titanium Nitride).

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie orofaringe: adenoidectomie tonsilectomie chirurgia canalelor glandelor salivare.

Cu o lungime a tijei de lucru de 12cm, diametru exterior Ø0,9mm - Ø1,4mm si canale de lucru / irigare integrate, microendoscoapele pentru sialoendoscopie sunt special proiectate pentru utilizarea in procedurile de diagnostic si tratament din patologia canalelor salivare.

mai multe detalii  Instrumentar pentru chirurgie laringiana: microlaringoscopie suspendata traheostomie chirurgie cervicala.

Retractorul laringian LARS (Larynx Advanced Retractor System) reprezinta o solutie modulara proiectata special pentru obtinerea unui acces transoral cat mai usor la tumorile localizate in cavitatea orala, orofaringe, hipofaringe, laringe si esofagul superior. De asemenea, datorita formei anatomice deschise a cadrului, a flexibilitatii si mobilitatii gamei de accesorii (lame), manevrabilitatea instrumentelor este considerabil mai buna. In comparatie cu tuburile laringoscop conventionale, sistemul LARS ofera o vizibilitate superioara a regiunilor anatomice de interes, fiind solutia ideala pentru chirurgia robotica / TORS (TransOral Robotic Surgery) sau chirurgia LASER transorala.

mai multe detalii  
Pentru procedurile de consultatie sau chirurgicale exista o gama larga de lampi frontale in diferite variante constructive: CLAR independente cu LED cu iluminare prin fibra optica si sursa de lumina externa.

mai multe detalii  


 

vezi si sectiunea
Sisteme Video Endoscopice
Producatori