Acasa Contact Cauta in site  
 
 
Microchirurgie
Instrumentar si endoscopie
Sisteme video endoscopice
Monitorizare nervi motori
Consumabile ORL
Accesorii electrochirurgie
pense bipolare non-stick
pense bipolare speciale
pense endoscopie
canule aspiratie + coagulare
program “repair-exchange”
 
     Prin eliminarea aderentei tesuturilor la varfurile instrumentului, pensele bipolare SuperGliss® “non-stick” reprezinta solutia optima pentru hemostaza. Deoarece este confectionat in intregime dintr-un aliaj special termoconductiv care previne incalzirea excesiva, calitatile neaderente ale varfurilor penselor SuperGliss® se mentin pe intreaga durata de viata a instrumentului. Pensele SuperGliss® sunt oferite in 2 variante: Standard si MicroTip iar geometria SuperGrip™ asigura o prindere sigura datorita muchiilor bine definite si microstructurii materialului.

Special pentru procedurile neurochirurgicale exista varianta SuperGliss® ELP (Extra Low Profile). Aceasta pastreaza caracterul neaderent la tesut al penselor SuperGliss®, avand insa varfurile mai scurte si mai delicate iar bratele penselor sunt mai subtiri, oferind precizie si vizibilitate superioare.

In functie de grosimea varfurilor, toate pensele SuperGliss® sunt codificate prin culori diferite pentru a fi usor identificate.

mai multe detalii  Gama de pense bipolare Masterpiece™ reprezinta solutia ideala pentru microcoagulare in neurochirurgie si neuro-otologie, fiind extrem de usoare, cu un echilibru perfect, brate rigide dar extrem de subtiri cu finisaj negru mat antireflectie si ghidaj precis al varfurilor. Geometria varfurilor asigura o prindere precisa si sigura datorita microstructurii materialului neaderent la tesut. Pensele Masterpiece™ sunt oferite in 2 variante: Classic si Micro si in functie de grosimea varfurilor, sunt codificate prin culori diferite pentru a fi usor identificate.

mai multe detalii  


 
Pentru situatii particulare sunt disponibile si variante speciale: • pensele bipolare Selectal® MACRO cu vârf profilat fin "în cruce" sunt proiectate pentru prinderea sigură şi ligaturarea optimă a vaselor sanguine pensele bipolare cu canal de aspiratie integrat reprezinta solutia de preferat pentru evitarea schimbarii repetate a instrumentelor si pastrarea campul chirurgical curat chiar inainte de hemostaza utilizarea penselor bipolare cu canal de irigare integrat se recomanda atunci cand, pentru a reduce desicarea tesutului in timpul hemostazei, este necesara administrarea de fluid pentru irigare.

mai multe detalii  


 
Gama de pense bipolare Calvian® pentru chirurgie endoscopica a fost creata special pentru hemostaza precisa in procedurile de FESS (lungime de lucru 13cm) chirurgia bazei de craniu cu abord trans-sfenoidal (lungime de lucru 18cm) microchirurgie laringiana (lungime de lucru 23cm).

De curand a fost lansata gama Calvian® duckbill+ cu cateva imbunatatiri: retragerea canalului de aspiratie din zona de lucru pentru a face posibila coagularea frontala intre varfurile deschise, prin simpla atingere a tesutului, fara prinderea lui forma varfurilor a fost usor modificata pentru a permite o prindere mai buna.

Toate modelele Calvian® au canal de spalare integrat iar anumite modele sunt prevazute si cu canal de aspiratie secretii sau fum iar variantele de angulatie ale varfului sunt 15° si 45°.

mai multe detalii  Pensele bipolare Calvian endo-pen® pentru chirurgia endoscopica a rinobazei indeplinesc toate cerintele impuse de abordul endoscopic transnazal oferind o hemostaza precisa si eficienta. Forma supla a tijei instrumentului precum si manerul cu priza tip “stilou” ofera o vizibilitate crescuta si o manevrabilitate superioara in spatii limitate atat pentru pensa cat si pentru endoscop. Pensele bipolare Calvian endo-pen® sunt disponibile in 4 variante: varf cu deschidere orizontala, angulat 45° sau varf cu deschidere verticala tip Duckbill, angulat 15° / 45° / 70°. Pentru o procesare post-op. eficienta a instrumentului, toate variantele sunt prevazute cu canal de spalare integrat in tija.

mai multe detalii  


 
Canulele de aspiratie cu hemostaza integrata si varf atraumatic, confectionat dintr-un aliaj special termoconductiv neaderent la tesut, permit o operare continua, fara intreruperi pentru schimbarea instrumentului sau pentru curatarea acestuia. Sunt disponibile in diferite variante constructive ca lungime si diametru: FESS  • orofaringe  laringe, cu tub rigid sau maleabil.

mai multe detalii  


 
Daca, la achizitia unui instrument bipolar nou - pensa standard sau Calvian® - va fi returnat un instrument similar uzat, partenerii nostri vor beneficia de un discount prin programul “repair-exchange” de stimulare a eliminarii de la utilizare a instrumentelor deteriorate, spre beneficiul si siguranta chirurgilor si pacientilor.

mai multe detalii  
Producatori