Acasa Contact Cauta in site  
 
 
Microchirurgie
Instrumentar si endoscopie
Sisteme video endoscopice
Monitorizare nervi motori
monitor pe 2 canale pentru nervul facial
monitoare pe 4 / 8 canale pentru nervii motori
accesorii
Consumabile ORL
Accesorii electrochirurgie
 
     
Prin utilizarea unor solutii eficiente de monitorizare si stimulare intraoperator a nervilor motori se reduce riscul la care acestia sunt supusi pe durata interventiilor chirurgicale, protejand astfel sanatatea pacientului si oferind un ajutor important chirurgului.

Monitoarele din gama Neurosign® sunt proiectate pentru a fi usor de utilizat, sigure si eficiente, fiind destinate identificarii si monitorizarii nervilor motori craniali, periferici si spinali in vederea prezervarii integritatii neurale. Pentru a semnala chirurgului momentul in care nervul monitorizat este stimulat, toate sistemele Neurosign® folosesc sisteme puternice de conversie a informatiei EMG in avertizari acustice iar modelele Neurosign® 400 si Neurosign® 800 au si posibilitatea de afisare a undelor EMG.

 Cu 2 canale de monitorizare, afisaj simplu, semnal audio puternic si stimulator integrat, monitorul intraoperator Neurosign® 100 reprezinta o alegere excelenta atunci cand este necesara o solutie simpla si eficienta pentru monitorizarea nervului facial in timpul procedurilor de microchirurgie otologica (mastoidectomie, chirurgia urechii medii, implant cohlear).

De asemenea, el mai poate fi utilizat si in chirurgia parotidei sau in monitorizarea nervului laringeu recurent sau superior in chirurgia glandei tiroide.

mai multe detalii  Cu 4 canale de monitorizare Neurosign® 400 ofera chirurgilor o capacitate de monitorizare superioara fiind destinat in principal neurochirurgiei, neuro-otologiei, chirurgiei maxilo-faciale si chirurgiei generale.

Neurosign® 800 are 8 canale EMG fiind destinat monitorizarii multiple si extinse a nervilor cranieni sau spinali. De exemplu, in cazul neurinomului de acustic Neurosign® 800 poate monitoriza simultan cele 4 ramuri ale nervului facial, precum si nervii trigeminal, glosofaringeal, vagus si accesoriu.

mai multe detalii  In functie de nervul motor necesar a fi monitorizat si de tipul procedurii chirurgicale este disponibila o gama larga de consumabile - sonde de stimulare si electrozi de monitorizare.

mai multe detalii  
Producatori