Acasa Contact Cauta in site  
 
 
Microchirurgie
sisteme shaver / freza
microfreza stapedotomie
piese de mana shaver
piese de mana freza
rinoplastie motorizata
dermatom
accesorii si consumabile
Instrumentar si endoscopie
Sisteme video endoscopice
Monitorizare nervi motori
Consumabile ORL
Accesorii electrochirurgie
 
     Sistemul shaver chirurgical (microdebrider) si freza otologica OSSEODUO este platforma comuna pentru procedurile endoscopice rinosinusale - FESS si cele de chirurgia urechii medii. Prevazuta cu afisaj cu cristale lichide si pompa peristaltica integrata, consola sistemului OSSEODUO permite: conectarea simultana a 2 piese de mana cu comanda alternativa  recunoasterea automata a piesei de mana conectate  selectarea modului de lucru: shaver / freza / irigare intraop.  avertizarea si protectia la supraincalzire a micromotoarelor electrice.

Piesa de mana shaver S120 poate fi programata pentru rotatie continua 400 - 12.000 rpm sau oscilanta 400 - 5.000 rpm iar gama de micromotoare pentru piesele de mana de otologie ofera turatii de pana la 80.000 rpm.

Utilizarea sistemului OSSEODUO poate fi extinsa prin conectarea atat a microfrezei OSSEOSTAP pentru stapedotomie cat si a setului de instrumente PMR pentru rinoplastie motorizata.

mai multe detalii  


 
Sistemul shaver chirurgical (microdebrider) OSSEOUNO ofera performanta, precizie si confort la dimensiuni compacte si pret atractiv. Prevazut cu piesa de mana S120 si pompa peristaltica integrata, sistemul OSSEOUNO poate fi programat pentru rotatie continua 400 - 8.000 rpm sau oscilanta 400 - 5.000 rpm. Consola este prevazuta cu un sistem de avertizare si protectie la supraincalzire a piesei de mana.

mai multe detalii  


 
Freza pentru chirurgie otologica OSSEODOC prevazuta cu pompa peristaltica integrata, este caracterizata de simplitate in utilizare, precizie si cuplu ridicat. Consola OSSEODOC poate fi programata pentru rotatie continua in gama 400 - 40.000 rpm si este prevazuta cu un sistem de avertizare si protectie la supraincalzire a micromotorului electric. Irigarea poate fi continua sau doar la comanda chirurgului.

Prin utilizarea microfierastraielor sau dermatoamelor sistemul OSSEODOC poate fi utilizat si in alte domenii cum ar fi Chirurgie BMF sau Chirurgie Plastica / Reconstructiva / Estetica.

mai multe detalii  


 
Sistemul OSSEOSTAP este special proiectat pentru frezarea de precizie din cadrul procedurilor de stapedotomie si osiculoplastie. Cu dimensiuni reduse si greutatea de numai 60 grame, microfreza OSSEOSTAP este un exemplu de ergonomie. Avand o lungime de 6cm, canula de ghidare a micro-frezei asigura un acces usor in urechea medie si o vizibilitate optima datorita formei angulate si a diametrului de doar Ø2mm.

Microfreza OSSEOSTAP poate fi conectata atat la pedala proprie cu alimentare prin baterii, cat si la consola sistemului OSSEODUO.

mai multe detalii  


 
Piesa de mana shaver (microdebrider) S120 este caracterizata de greutatea sub 200 grame, precizie, fiabilitate si confort. Forma ergonomica angulata si irigarea integrata asigura usurinta in utilizare, iar canalul de aspiratie axial Ø4mm permite operarea continua fara riscul de infundare al lamei. De asemenea, piesa de mana S120 permite si orientarea continua 360° a lamei shaver cu autoblocare in pozitia unghiulara dorita.

O gama larga de lame shaver cu diferite diametre, angulatii si lungimi de lucru fac posibila abordarea unui numar extins de proceduri de chirurgie endoscopica: polipoze / polipectomii nazale FESS dacriocistorinostomie (DCR) adenoidectomie • papilomatoza laringiana etc.

mai multe detalii  Pentru procedurile de microchirurgie otologica si nu numai, este disponibila o gama larga de piese de mana si freze adaptate cerintelor moderne din punct de vedere al preciziei si fiabilitatii. Piesele de mana pot fi drepte sau angulate, cu diferite rapoarte de transmisie si sunt prevazute cu cuplaj ISO 3964 la micromotoarele BASCH, compatibil cu consola OSSEODOC si 80K, compatibil cu consola OSSEODUO.

Gama de freze include solutii din carbura de tungsten si diamant, atat modele standard cat si CROSSCUT sau COARSE. Atat piesele de mana cat si frezele sunt disponibile in dimensiunile 70mm / 95mm / 125mm.

Pentru procedurile de microchirurgie otologica si nu numai,
este disponibila o gama larga de piese de mana si freze
adaptate cerintelor moderne din punct de vedere al preciziei
si fiabilitatii. Piesele de mana pot fi drepte sau angulate, cu
diferite rapoarte de transmisie si sunt prevazute cu cuplaj
ISO 3964 la micromotoarele BASCH, compatibil cu consola
OSSEODOC si 80K, compatibil cu consola OSSEODUO.
Gama de freze include solutii din carbura de tungsten si
diamant, atat modele standard cat si CROSSCUT sau
COARSE. Atat piesele de mana cat si frezele sunt
disponibile in dimensiunile 70mm / 95mm / 125mm.
mai multe detalii  Caracterizata printr-un echilibru perfect si confort ridicat, noua gama PM2 cuprinde piese de mana si micromotoare avand dimensiuni cu 20% mai mici si greutati cu 40% mai reduse fata de generatia anterioara, la acelasi nivel de performanta si fiabilitate.

Pentru a acoperi o gama cat mai larga de aplicatii, de la microchirurgia otologica la neurochirurgia spinala, piesele de mana PM2 pot fi drepte sau angulate, sunt disponibile in dimensiunile 70mm / 95mm / 125mm / 150mm si incorporeaza solutii inovatoare privind irigarea si racirea la turatii ridicate / regimuri intensive de frezare posibilitatea extragerii in 3 trepte a frezei din piesa de mana pentru acces usor si vizibilitate optima.

Gama de micromotoare PM2 cuprinde 3 modele: NANO si RAPIDO, compatibile cu consola OSSEODUO si BASCH-1, compatibil cu consola OSSEODOC.

mai multe detalii  Datorita preciziei crescute si a nivelului redus de complicatii, utilizarea sistemelor de neuronavigatie a devenit din ce in ce mai frecventa in cadrul procedurilor endoscopice si de microchirurgie. Unii din producatorii independenti de astfel de sisteme ofera acum accesorii de urmarire compatibile atat cu piesa de mana shaver S120 cat si cu piesele de mana pentru frezat, astfel incat pozitia acestora in campul operator sa fie determinata cu precizie in orice moment.

mai multe detalii  Solutia de rinoplastie motorizata PMR (Powered Microsaw Rhinoplasty) este cea mai noua, precisa si sigura tehnica disponibila in prezent pentru prevenirea eventualelor complicatii asociate osteotomiilor manuale. Avand la baza abordul endonazal, setul PMR se compune din 3 microfierastraie actionate electric si special proiectate pentru fiecare etapa chirurgicala: rezectie creasta osoasa osteotomia mediana pilire dorsum nasi osteotomia intermediara osteotomia laterala.


Pe microfierastraiele PMR pot fi montate diferite lame sau raspele foarte fine, toate prevazute cu irigare integrata, a caror utilizare reduce la minim posibilitatea fracturilor accidentale si a pierderilor de material osos.

Setul de instrumente PMR poate fi utilizat pe consolele OSSEODOC si OSSEODUO.

mai multe detalii  Ca accesoriu la sistemele de microchirurgie OSSEODOC si OSSEODUO pentru situatiile in care devine necesara crearea de grefe sau lambouri de piele de dimensiuni precise si grosime uniforma exista o gama de 3 dermatoame cu actionare electrica si latimi 25mm / 50mm / 75mm.

mai multe detalii  


 
Pentru intretinerea curenta a micromotoarelor si pieselor de mana sunt disponibile diferite spray-uri cu actiuni diferite: AQUACARE pentru eliminarea efectului coroziv al serului fiziologic folosit la irigare SPRAYNET pentru dizolvarea resturilor organice si dezinfectie  LUBRIFLUID pentru ungerea eficienta si prelungirea duratei de functionare.

Containerele de sterilizare sunt destinate protejarii pieselor de mana si micromotoarelor si optimizarii procesului de transport, depozitare si sterilizare a accesoriilor.

mai multe detalii  
Producatori